HJØRDIS

Hjørdis
Hjørdis, der sammen med Doddy og Søren Hedegaard var de 3 frisører der startede MONSOON. Hun er Islænding, men har boet i Danmark siden sidst i 70’erne og har gennemført sin frisøruddannelse hos Stuhr her i København. Man føler sig tryg i Hjørdis kyndige hænder, og hun er altid munter og sætter sig virkelig ind i den enkelte kundes ønsker, og er altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Hjørdis er specialist i farvning og klipning.

NB! Hjørdis har en meget stor fast kundegruppe, der booker sig mange gange frem i tiden, så ifald du ønsker en behandling, må du påregne at booke i meget god tid.

DODDY

Doddy
Doddy er medejer og medstifter af Monsoon. Hun er salonens frisørmester. Hun kom efter sin frisøruddannelse i Reykjavik til Danmark og fik straks ansættelse hos Stuhr i København. Her var hun sammen med Søren Hedegaard også lærere af Stuhrs International Shool.

Endvidere har Doddy opnået international brancheanderkendelse og har haft en pæn del royale, politikere og regenter, pop-og filmstjerner og modeller som faste kunder
Hvis du ønsker behandling hos Doddy, skal du booke i god tid, da hun skifter mellem at være i Norge og Danmark, og har en stor fast kundegruppe i Monsoon.
Udover at være medejer af salonen, har hun også udviklet Monsoons egen make-up kollektion: MONSOON Professional Make-Up.

linda

Linda
Linda er oprindeligt fra Sverige, men uddannet her i landet hos Mette Stanley Intercoiffure i Charlottenlund, og fortsatte efterfølgende samme sted med status som stjerne-frisør i en årrække. Sideløbende blev hun udvalgt til at være med i Team Young Intercoiffure, der er en håndplukket eksklusiv gruppe blandt de mest talentfulde unge frisører fra hele landet.

Linda har ligeledes taget efteruddannelse i herreklip, – der også i dag er blandt hendes stærke arbejdsområder.
Hun er en sublim teknikker indenfor klip og farve. Endvidere er Linda frisøren, som sætter tid og ære i at finde det look, som er med til at fremme din individuelle personlige udstråling.
Derudover mestrer hun også makeup’en og kan lave den perfekte makeover/opsætning til den store dag eller vigtige begivenhed.

tilde

Tilde
Tilde er udlært hos ChaChaCha i Hørsholm, og har herefter gjort det rigtigt godt hos Cha Cha Cha og Finn Ellegaard – begge i Holte. Og endelig landede hun her hos Monsoon sommeren 16.

Tilde er en erfaren frisør og er på forkant med den nyeste teknik indenfor klipning, reflexer, og form-føntørring.
Tilde er det oplagte valg af frisør, da hun kan skabe de smukkeste nuancer, og give dig nøjagtig det resultat, som du ønsker og som klæder dig allerbedst.

Monsoon faldt helt og aldeles for hendes tekniske kunnen, hendes kreativitet og skønne lattermilde personlighed der altid er nærværende og interesseret i dem hun behandler, så vi er stolte af at Tilde besluttede sig for være med I vores team.

JAN

Jan
Økonomi & Produktmanager
Kontaktes på tel: 33 31 55 05
eller Mobil: 28 89 09 92