Fremhæv din personlighed med klædeligt farvespil

Få et naturligt og tilfældigt farvespil med balayage​

Hos MONSOON HAIR & MAKE-UP tilbyder vi forskellige moderne teknikker til hårfarvning, herunder både balayage, babylights og almindelige striber/reflexer.

Balayage er en meget populær farveteknik. Ordet balayage er fransk og betyder ”at stryge” eller ”at feje”. Ofte bruger frisøren lysning og maler direkte på håret med en pensel, uden at komme helt ned til hovedbunden. Dermed opnås et meget naturligt resultat, uden den store kontrast og udgroning.

,

Balayage kommer i mange forskellige varianter – det kan laves så naturligt, at det ligner solen har farvet håret. Det kan også laves mere markant, hvis du ønsker at være lys blondine, men stadig uden at få en udgroning som striber ville give

,

Vi anbefaler en touch up på balayage ca. hver 4. måned. Efter en balayage behandling anbefaler vi at få lavet en toning, da det samler farven og giver en fantastisk glans.

,

Vi skræddersyr toningen, og kan lege med lige præcis de nuancer du ønsker.

En toning holder op til 6-8 uger, så længe at du plejer farven med de rigtige produkter. Derfor anbefaler vi at få opfrisket toningen ind imellem din balayagebehandling efter behov.​

,

Fordelen ved balayage er at håret kan gro i længere tid og fortsat være blød i overgangen. Derfor holder en balayage længe, ​​​​fordi farven fader fra din naturfarve og ud i et lysere spil mod spidserne. Vi tilbyder også farvning af vipper og laver bryllupshår .

PRISER BALAYAGE, STRIBER & BABYLIGHTS

I FORBINDELSE MED KLIP​

Touch Up

1.495,-

Top og sider

1.995,-

Hele håret

2.495,-

UDEN KLIP MED FØNTØRRING

Touch Up

1.775,-

Top og sider

2.275,-

Hele håret

2.775,-

Flere nuancer med striber i håret​

Striber i håret (også kaldet reflekser) laves i mange forskellige varianter og kombinationer. Vi bruger altid en grundteknik, men fremgangsmetoden ændres ud fra hvilket resultat, du ønsker. Striberne kan laves i forskellige farver – for eksempel lyse, gyldne, karamel, eller en kombination af alle 3. De kan laves fine og naturlige, som synlige striber, eller brede og markante for at få “90'er-looket”, der er kommet på mode igen.

,

Alle forskellige teknikker vil give et smukt spil og liv til håret.

Striber kan også laves som lowlights. Det vil sige mørke striber indimellem din farve, for at skabe dimension, dybde og spil.

Ønsker du striber uden at man kan se striberne, er det babylights, du skal have lavet. Forskellen på striber og babylights er mængden af ​​år og væveteknik i hver folie samt adskillelsen mellem dem.

,

Vi anbefaler en touch-up på striber hver 2.-3. måned

Få ultratynde og naturlige striber med babylights​

Babylights er ultratynde striber/reflekser som ligger utroligt naturligt i håret. Babylights er skabt til at efterligne det spil i håret man ser hos børn.
Det kan ikke ses som “striber”, men derimod som en effekt.​

Vedligeholdelsen er heller ikke ligeså krævende som traditionelle lyse striber, da babylights vil blande mere ind imellem din naturtone og give en smuk helhed.

Vi anbefaler at få lavet babylights hver 3.-4. måned.

,

Efter en babylights behandling anbefaler vi også at få lavet en toning, da det samler farven og giver en fantastisk glans. Vi skræddersyr toningen, og kan lege med lige præcis de nuancer du ønsker.

En toning holder op til 6-8 uger, så længe at du plejer farven med de rigtige produkter. Derfor anbefaler vi at få opfrisket toningen efter behov.

,

Du kan også ringe ind til os på tlf: 33 21 45 45 , hvis du har nogle spørgsmål til behandlingen, hvor lang tid du skal sætte af, holdbarhed eller hjemmepleje

Kontakt os eller book en tid online

Har du nogle spørgsmål eller ønsker du at bestille tid hos os, kan du ringe til os på 33 21 45 45 . Du kan også booke en tid på vores online bookingsystem, det er både nemt og hurtigt.

,

MONSOON HAIR & MAKE-UP har beliggenhed i hjertet af Frederiksberg på Gammel Kongevej 138 – kun få minutters gang fra Frederiksberg Allé Metro, Frederiksberg Rådhus og Frederiksberg Center.

,

Derudover kører bus 9A og 31 lige til døren. Kommer du i bil, kan du parkere 2 timer gratis på Frederiksberg.

Find os på de Sociale Medier

Følg os på Facebook og Instagram, og få et større indblik i vores hverdag.​

Rul på telefonen for at se nyheder!

Mandag - fredag

10.00 - 17.30

Lørdag

Kun efter aftale

Søndag

Lukket

Vi tager forbehold for ​ændringer i vores åbningstider.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt