HJØRDIS

 

Hjørdis

Hjørdis var en af de tre frisører, sammen med Doddy og Søren Hedegaard, der startede MONSOON. Hun er Islænding, men har boet i Danmark siden sidst i 70’erne og har gennemført sin frisøruddannelse hos Stuhr her i København. Man føler sig tryg i Hjørdis kyndige hænder, og hun er altid munter. Hjørdis sætter sig virkelig ind i den enkelte kundes ønsker, og er altid klar til at hjælpe og vejlede dig.

Hjørdis er specialist i farvning og klipning.

NB! Hjørdis har en meget stor fast kundegruppe, der booker sig mange gange frem i tiden. Ønsker du derfor en behandling af Hjørdis, må du påregne at booke i meget god tid.


DODDY

 

Doddy

Doddy er medejer og medstifter af Monsoon. Hun er salonens frisørmester. Efter sin frisøruddannelse i Reykjavik, kom hun til Danmark og fik straks ansættelse hos Stuhr i København. Her var hun, sammen med Søren Hedegaard, også lærer af Stuhrs International School.

Endvidere har Doddy opnået international brancheanderkendelse og har haft en pæn del af royale, politikere og regenter, pop- og filmstjerner samt modeller som faste kunder.
Hvis du ønsker behandling hos Doddy, skal du booke i god tid, da hun skifter mellem at være i Norge og Danmark, og har en stor fast kundegruppe i Monsoon.

Udover at være medejer af salonen, har hun også udviklet Monsoons egen make-up kollektion: MONSOON Professional Make-Up.


tilde

 

Tilde

Tilde er udlært hos ChaChaCha i Hørsholm, og har herefter gjort det rigtigt godt hos Cha Cha Cha og Finn Ellegaard – begge i Holte. Og endelig landede hun her hos Monsoon sommeren ’16.

Tilde er en erfaren frisør og er på forkant med den nyeste teknik indenfor klipning, reflexer, og form-føntørring.

Tilde er det oplagte valg af frisør, da hun kan skabe de smukkeste nuancer, og give dig nøjagtig det resultat, som du ønsker og som klæder dig allerbedst. Monsoon faldt helt og aldeles for hendes tekniske kunnen, hendes kreativitet og skønne lattermilde personlighed der altid er nærværende. Hun er samtidig meget interesseret i dem hun behandler, så vi er stolte af at Tilde besluttede sig for være med I vores team.