Hvem er vi?

I december 1987 blev Monsoon åbnet af de to frisørmestre og make-up artister, Doddy og Søren Hedegaard. Begge kom fra ledende frisørstillinger hos frisørkæden Stuhr. Søren Hedegaard stoppede hos Monsoon i slutningen af 90’erne, for at hellige sig jobbet som selvstændig make-up artist.

Vi er en frisørsalon som har fokus på dig, og vi betragter det som vores fornemmeste opgave, at kunne indfri dine forventninger og ønsker. Derudover anvender vi udelukkende miljøvenlige produkter. Det vil sige, at der kun anvendes rene naturprodukter til behandlingerne og derved ingen kemiske farver.

 

Teamet

Monsoon Hair & Make-up Academy ejes af Doddy og Hjørdis. Salonen består af 4 frisører, hvoraf de 2 også er uddannede make-up artister. Derudover er der en forretningsfører. Vi tilstræber alle sammen, at yde den bedste service overfor kunderne med individuelle råd og vejledning omkring netop dit hår.

Ingen trends, kun dine ønsker

Alle MONSOON’s frisører har mange år erfaring i branchen, og vi holder os konstant ajour med de nyeste klippeteknikker og forbedringer inden for alle de produkter vi vælger at anvende og videresælge.

Igennem årene har folkene fra Monsoon afholdt en lang række inspirationskurser og efterudannelsesarrangementer for frisører fra hele Skandinavien, ligesom vi har stået for hår og make-up på en lang række af både DR og TV2’s produktioner. På musikscenen har vi stået for det visuelle look hos en lang række af de største danske og norske kunstnere. Det er også en af grundene til, at Monsoon har vokset sig til at være en af hovedstadens absolutte topsaloner.

Kontakt Salon Monsoon på Frederiksberg

Hvis du gerne vil finde en dygtig frisør på Frederiksberg, som giver dig et flot resultat, så er Frisør Monsoon det rigtige valg. Du er altid meget velkommen til at ringe til os på tlf: 33 21 45 45, eller komme forbi salonen. Her bliver du mødt af et venligt og imødekommende personale, som vil hjælpe dig til en tidsbestilling, hvis det er det, du ønsker.